opc_loader

Over ons

Foto-kristal.nl is dé specialist in glazen foto kristallen, personaliseerd door middel van een fotoprint of foto lasergravure. Ook spiegel graveren of glazen graveren behoort tot de mogelijkheden. Uw bestelde producten worden met uiterste zorg door middel van de beste apparatuur bewerkt, om te komen tot een schitterend eindproduct.

  

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens. Voor een vlotte afhandeling verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per mail te doen. Wij streven er naar om uw mail binnen één werkdag te beantwoorden.
 
Foto-kristal.nl is onderdeel van:

BlitZz graveerwerk
Katerstraat 54 
4881 AS Zundert (Noord-Brabant)
Nederland
Telefoon +31 (0)76 - 850 1667

Mobiel +31 (0)6 - 34 60 4642
E-mail: info@foto-kristal.nl

Kamer van koophandelnummer: 20141558
BTWnummer Nederland: NL002196984B85 

BTW-nummer België: BE0674673602

Bankgegevens Nederland:

Rabobank Zundert: NL65RABO0103771522 ten name van BlitZz graveerwerk

BIC nummer: RABONL2U

  

Bankgegevens België:

KBC bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 ten name van BlitZz graveerwerk

BIC: KREDBEBB
 
U kunt ons op afspraak bezoeken. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

  

Bestellingen kunt u per post ontvangen maar ook afhalen op het volgende adres:
Katerstaat 54 in Zundert
 
Wanneer u een order plaatst via Foto-kristal.nl ontvangt u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Om deze orderbevestiging in goede staat te ontvangen, dient u info@foto-kristal.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze e-mailbevestiging bij uw ongewenste berichten in uw inbox wordt geplaatst.

Foto-kristal.nl is onderdeel van BlitZz graveerwerk. BlitZz graveerwerk is actief sinds 2008 en heeft inmiddels tienduizenden tevreden klanten. Een combinatie van ervaren graveerders, moderne machines, een breed assortiment en enthousiasme maakt BlitZz graveerwerk tot een succesvol en betrouwbaar bedrijf. Of het nu gaat om stukproductie of grote series: alles is mogelijk. BlitZz graveerwerk is onder andere actief met de volgende webwinkels:

www.BlitZz-graveerwerk.nl: een leuke collectie met onder andere naamborden, dierenpenningen, sportprijzen en de mogelijkheid voor: sleutelhangers graveren, fotolijst graveren, kinderbestek graveren.

www.aanstekergraveren.nl: een ruime collectie van meer dan 1.000 Zippo aanstekers. Laat een Zippo graveren met uw eigen tekst, logo en/of foto.

www.sieraadgraveren.nl: sieraden zijn leuker en persoonlijker als u ze zelf kan samen stellen, laten graveren en personaliseren. Sieraadgraveren.nl heeft een leuke collectie ketting hangers, ringen, naamkettingen, afdruksieraden en assieraden. Laat een ring graveren, een armband graveren, een ketting graveren of laat een uniek sieraad op maat maken.

Blitzz Graveerwerk