opc_loader

Uitleg

 

 

Onderstaand vindt u een uitleg over de diverse producten in ons assortiment:

  • Kristal met fotoprint: foto's worden door middel van een gepatenteerde printtechniek als een doorzichtige laag op de achterzijde van de kristallen aangebracht. Voordat de foto, welke u op onze website geupload heeft, wordt geprint, wordt deze uiteraard door ons digitaal geoptimaliseerd om te komen tot het beste eindresultaat.
  • Kristal met laser gravure: bij deze producten heeft u de keuze uit een foto-, logo- of tekstgravure. Uw foto (ongeacht het aantal gezichten), logo of tekst wordt met tienduizenden punten zwevend in het fijne kristalglas gegraveerd door middel van een hoogwaardige lasertechniek. Alvorens foto's en logo's verzonden worden, worden deze door ons digitaal geoptimaliseerd om te komen tot het beste eindresultaat.
  • Spiegels: De spiegels met facetrand kunnen voorzien worden van een kleurenfoto. Allereerst wordt er door middel van een laser een fotoframe gecreëerd waarna de foto in kleur wordt aangebracht. De tekst op de spiegel wordt gezandstraald of gelaserd (afhankelijk van de grootte).  Make-up piegels worden gegraveerd door middel van een roterende diamantfreestechniek. 
  • Glazen: uw tekst en/of logo wordt in het glas gegraveerd door middel van een laser, hierdoor is de gravure volledig slijtage- en vaatwasbestendig.

 

Na het productieproces wordt uw bestelling gecontroleerd en met uiterste zorg verpakt om nog dezelfde dag verzonden te worden.

 

Voor spiegels en glazen hanteren wij een levertijd van circa 3-5 werkdagen. Voor kristallen hanteren wij een levertijd van circa 5-10 werkdagen.

 

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.